Welkom.

Leven vanuit je essentie.

Zijn wie je bent, en je gedragen voelen door het leven.

Ook bij tegenslag of uitdagingen die je pad kruisen.

We bieden coaching en training om dit te realiseren. 

Ons aanbod omvat:

  • Adem & Stem coaching: ervaar dat jouw adem en stem grote krachten zijn die jou dragen en antwoorden in zich dragen waar je mee verder kan. Steven biedt maatwerk dat krachtig doorwerkt na een sessie en reikt je tools aan om thuis mee aan de slag te gaan.
  • Jouw levensplan: coaching volgens een model aan om jezelf beter te begrijpen en jouw potentieel verder uit te diepen. Begrijp je omgeving beter en neem zo beter jouw authentieke plek in tussen je partner, kinderen, vrienden of collega's, en zelfs algemenere structuren zoals bedrijven, scholen of de natuur.
  • Helend schrijven: Annemie stelt haar invoelend vermogen en schrijverstalent ten dienste van jouw helingsproces of zoektocht in het leven.
  • Boeken: een jeugdboek 'Elidora ontwaakt uit haar droom' en biografie van Steven 'Het wonder in de dood'. Klanten vinden inspiratie en kracht in deze boeken.
  • Moving Vibrations: Hart, adem en klank dagen en avonden. Mantra zingen en klankconcerten. Een co-creatie met Jacob Vermeulen en Eva Van Leuven.
  • Tachyon producten: een lijn van krachtige producten die je gezondheid ondersteunen.   'When you understand how tachyon works, you understand one of the secrets of the universe' (David Wagner)  

Kijk op de kalender voor de komende activiteiten.

Wat deelnemers vertellen over de 3-daagse Adem & Stem

1. wat heb je ontvangen van de driedaagse dat in je verwachting lag?
2. wat heb je ontvangen van de driedaagse dat buiten je verwachting lag?
3. waarom zou je de driedaagse aanraden aan anderen?
4. hoe zou je met 1 zin omschrijven wat je beleefde?

1. Het enigste wat ik verwachte was het durven gebruiken van mijn stem zonder druk of schaamte.
2. Maar wat ik heb ontvangen was boven alle verwachtingen. Ik heb mij nog nooit zo verbonden gevoeld met de aarde en nog nooit zo sterk de levensenergie waargenomen. Ik wist dat het er was en ik had er al ervaringen mee. Maar dit was boven alles. Het heeft me heel veel deugd gedaan en ik stond versteld wat er mogelijk was op 3 dagen tijd. Zelfs met mijn mindere gevoel vandaag kan ik door het lezen van je email, het gevoel van toen makkelijker terug opwekken en voel Ik mij met kleinere mate terug openen.
De ervaring van toen is zeker een levenservaring die ik voor altijd zal meedragen.
3. Iedereen  die met bewustzijn bezig is zou deze workshop eens moeten volgen. Het brengt je dichter tot bij je ware zelf. Het is fantastisch om te ervaren dat de cirkel na 3 dagen rond kan zijn. Je voel dat die 3 dagen heel krachtig inwerken op je lichaam en je voelt na de 3de dag ook een soort afronding van wat er was. Je kan niet verwachten dat jouw processen allemaal opgelost zullen zijn maar het voelt wel aan alsof er iets werd geschreven in de sterren zodat je niet meer terug kan.
4. Tot nu toe, mooiste verbinding met de aarde ooit!

 

1. Mezelf verder ontdekken & een stuk verder groeien in m'n bewustzijn. Met ademhaling en klank tot rust in mezelf komen.
2. Ik was reeds enkele jaren gestopt met zingen (terwijl ik dit dagelijks deed als kind) omdat het me telkens frustreerde niet aan die hoogste noten te raken. Ik bleef ook telkens duwen op m'n stem tot ik compleet hees werd & pijn had aan m'n keel. Ik volgde zangles, maar ben daar dan ook mee gestopt, omdat ik altijd met hetzelfde probleem bleef zitten.. In deze 3-daagse leerde ik dat het echt veel gemakkelijker kan dan ik altijd dacht (Dit zeiden ze me vroeger in elke zangles en gaven ze me tips, maar ik kon niet voelen/ervaren hoe ik het moest doen of hoe het echt gemakkelijker kon zijn). Bij deze 3-daagse voelde je volledig aan waar er moest bijgestuurd worden, waar ik op dat moment met mezelf het verste kon gaan zonder over m'n grenzen te gaan, met heel heel veel respect voor m'n eigen persoon, door m'n houding aan te passen, bepaalde emoties toe te laten om zo blokkades in m'n lichaam los te maken die me belemmerden in m'n zang, m'n mimiek aan te passen, oefeningen, de groep die steunt, het besef dat je eerst heel goed fout & dan pas mooi kan zingen,... Ik ben voor het eerst ook echt heel sterk in m'n kwaadheid gegaan, wat me heel erg veel deugd deed (omdat dit me ook nog nooit volledig gelukt was). + jij staat ook veel meer naast ons ipv boven ons, al hebben we heel veel te leren van jou & dat is super!
3. De driedaagse heeft voor iedereen heel veel verrassends in petto! Zing je graag, niet graag, wil je energie uit spreken halen ipv doodmoe te worden na een gesprek, wil je beter met je emoties om kunnen zelf, wil je terug gezonder in het leven staan,.. -> voor iedereen is deze driedaagse ongetwijfeld een meerwaarde in z'n leven!
4. Deze driedaagse schenkte me terug vertrouwen in m'n zang en mezelf! & zorgt voor een nog mooiere band met m'n vriend!

1. Mijn verwachtingen voor de 3daagse waren nogal hoog als ik zeg dat ik mijn stem als toegangspoort tot mijn ziel wou ervaren!
2. Ondanks mijn hoge verwachtingen werden deze nog overtroffen. Ik heb mijn grenzen serieus verlegd (als ik bedenk dat ik in jou armen moeiteloos aan het zingen was terwijl ik sinds mijn kinderjaren nooit meer heb durven luidop zingen) Ondanks dat ik (onbewust) heel sterk controle over mijn emoties kan houden heb jij mij zover gekregen om voorbij die grens te gaan. Daarvoor ben ik je heel dankbaar. Mijn hart heeft zich meer geopend en deze ervaring voelt bevrijdend. Je hebt mijn zieltje beroerd !
3. Deze 3daagse is een geschenk voor jezelf om zo’n hartverwarmende dagen te mogen beleven.
4. De verbondenheid waar we diep vanbinnen allemaal naar verlangen werd in deze 3daagse beleefd en zinderd nog steeds na.

 

1. Ik ben zelf zonder verwachtingen naar deze driedaagse gekomen omdat ik niet wist wat ik er moest van verwachten en omdat ik zo niet teleurgesteld kon zijn.
2. Een enorm groepsproces en een groepsbinding die vooral te danken zijn aan de begeleider en de assistente. En dankzij dit groepsproces heb je een groep waar je veilig in bent en die je verder doet gaan dan je ooit zou durven denken.
3. Het is gewoon een ongelooflijke beleving die iedereen zijn leven doet veranderen.
4. Het was een fantastische ervaring die je nooit zal doen vergeten wat je dankzij deze drie daagse vergeten/verwerkt hebt

 

1. Dat ik door blokkades kon ademen en zingen en zo vrijer en echter zijn
2. De kracht om ja te zeggen tegen het leven en tegen mezelf en de liefde die ik mocht ontvangen van mijn tochtgenoten.De indiaan die is opgestaan.
3. Omdat het je brengt bij je ware ik en zijn en het deuren opent.
4. De ware Philippe leren kennen en door adem en stem hem te leven.